5 unieke en originele geschenken perfect voor de ondernemer in je leven

Ben je op zoek naar iets speciaals om te geven aan een ondernemende vriend of familielid? Misschien beginnen ze een bedrijf, starten ze een nieuwe onderneming of zijn ze gewoon geïnteresseerd in de zakenwereld. Zo ja, dan vraagt u zich misschien af welke geschenken hen zouden doen glimlachen. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau dat hun ondernemersgeest viert of iets praktisch dat hen kan helpen met hun bedrijf, hier zijn vijf originele geschenken die u misschien wilt overwegen.

Een abonnement op een tijdschrift voor ondernemers 

Toon uw steun voor hun zakelijke streven met een cadeau-abonnement op een tijdschrift zoals Fast Company of Inc., die beide artikelen over ondernemerschap bevatten en inspiratie bieden voor het opbouwen van een succesvolle carrière. Niet alleen zal het je vriend op de hoogte houden van de laatste trends en tips in de zakenwereld, maar het zal ook laten zien hoeveel je om hun succes geeft.

Een professioneel zakelijk portret 

Voor ondernemers die graag momenten vastleggen op camera, waarom koop je geen professioneel zakelijk portret? Ze kunnen dit portret gebruiken als onderdeel van hun branding inspanningen, zoals op hun website en social media accounts. Het is ook een geweldige manier om te pronken met hun unieke stijl en persoonlijkheid!

Een Bitcoin Wallet 

Cryptocurrency wordt steeds populairder in de wereld van de handel, dus waarom geef je je ondernemers vriend niet het geschenk van cryptocurrency? Een bitcoin wallet is een manier om te beginnen; Eigenaren van een Bitcoin wallet kunnen daarmee Bitcoin kopen en verkopen, en digitale valuta veilig op te slaan. Dat kan bijvoorbeeld via anycoindirect.eu.  Bovendien is hij ongelooflijk eenvoudig te installeren!

Een e-book over ondernemerschap 

Heeft je vriend(in) wat extra begeleiding nodig bij het starten of runnen van een succesvol bedrijf? Geef hem een e-book vol waardevol advies over ondernemerschap! Er zijn genoeg bronnen online beschikbaar die onderwerpen behandelen zoals marketingstrategie, principes van klantenservice, financiële planning, tips voor netwerken – de lijst gaat maar door!

Een cursus bedrijfsontwikkeling 

Als je ondernemende vriend(in) wel wat extra training kan gebruiken in het ontwikkelen van zijn/haar eigen zakelijk inzicht, waarom schrijf je hem/haar dan niet in voor een online cursus? Coursera biedt cursussen over alles van financieel beheer tot marketingstrategieën die beginnende ondernemers kunnen helpen hun vaardigheden aan te scherpen en waardevolle inzichten te verwerven in de groei van hun eigen merk.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *