De 5 beste crypto appsCryptocurrency is ‘hot’! Particuliere investeerders en grote bedrijven investeren geld in de cryptomunten. In Nederland zouden al meer dan 700.000 mensen Bitcoin in hun bezit hebben. Dat komt mede doordat het bijzonder eenvoudig is geworden om cryptocurrency te kopen. Liefhebbers die hun eerste stappen in de cryptowereld willen zetten hebben eigenlijk alleen een applicatie nodig. De bekende crypto-exchanges bieden een eenvoudig platform aan en de mogelijkheid om mobiel crypto te kopen. Wij hebben speciaal voor onze lezers de 5 beste crypto apps op een rijtje gezet:

Bitvavo app

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange met een vestiging in Amsterdam. Het cryptobedrijf is momenteel marktleider in Nederland en dat heeft meerdere redenen. Allereerst is het platform van alle gemakken voorzien en kan de gebruiker profiteren van de laagste transactiekosten. De eerste 1000 euro is zelfs vrijgesteld van transactiekosten. De Bitvavo app maakt het ook makkelijk om te handelen in cryptocurrency. Je kan op ieder moment crypto kopen met iDeal, maar ook weer net zo snel verkopen. De uitbetalingen verlopen eveneens snel. De Bitvavo applicatie is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Op de website van Bitvavoreview.net is te lezen dat de Nederlandse crypto exchange hele goeie beoordelingen krijgt.


Coinbase app


Coinbase is één van de grootste crypto-exchanges ter wereld. In april 2021 ging het bedrijf zelfs naar de beurs en was het direct 71 miljard dollar waard. Bijzondere ontwikkelingen en een positief signaal. Je kan bij Coinbase cryptomunten opslaan in een online wallet. Het is ook mogelijk om cryptocurrency te kopen en weer van de hand te doen. Natuurlijk worden er wel transactiekosten in rekening gebracht. Een voordeel is dat alle transacties ook uitgevoerd kunnen worden in de Coinbase app. De applicatie is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Daarnaast worden er regelmatig quizen georganiseerd, waarmee de liefhebbers gratis cryptomunten kunnen verdienen.


Coinstats app


Er zijn ook nog voldoende crypto applicaties die informatie bieden en geen onderdeel uitmaken van een exchange. De Coinstats app beschikt over een groot aantal handige tools. De koersen kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden. De koers zal iedere seconde veranderen, dus het is een fijne tool. De gebruiker kan ook eenvoudig een persoonlijke portfolio aanmaken met alle cryptomunten die de desbetreffende persoon wilt volgen. Vrijwel alle cryptocurrency zijn te vinden in de Coinstats applicatie. Het is ook mogelijk om alerts in te stellen en het laatste nieuws te volgen binnen de cryptowereld. Vanzelfsprekend is de Coinstats app gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.


Blockfolio app


De Blockfolio app kan je eigenlijk wel vergelijken met de Coinstats applicatie. Het is eveneens een handige aanwinst voor cryptoliefhebbers die de koersen nauwlettend willen volgen. Er verschijnen wekelijks weer nieuwe munten op de app, waardoor vrijwel alle cryptomunten zijn te volgen. De Blockfolio app werkt samen met honderden crypto-exchanges, waaronder Coinbase en Binance. Daarnaast kan de gebruiker ook het laatste nieuws omtrent verschillende munten terugvinden. De Blockfolio applicatie is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.


Blox app

De Blox applicatie is stiekem best bekend in Nederland. De crypto-exchange maakte namelijk een tijdje veel reclame in ons land, bijvoorbeeld op posters bij de bushokjes. Het platform biedt de kans om verschillende cryptomunten te kopen en te verkopen. Het aanbod is groot, maar de transactiekosten zijn wel wat duurder. Enkele geschikte alternatieven zijn Bitvavo en Bitcoin Meester. De Blox app is gratis en beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *